belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezési szolgáltatást azok számára ajánljuk, akiknek otthonában, irodájában, üzletében, egy, vagy több helyiség teljes kialakítására/átalakítására/felújítására van szükség, s ehhez több variációt, részletes terveket, 3D modellt, fotorealisztikus látványterveket szeretnének kapni, az anyagok, bútorok, kiegészítők teljes konszignációjával, beszerzési és kivitelezési támogatással.

Tovább...

tanácsadás

Akkor ajánlott igénybe vennie tanácsadási szolgáltatásunkat, ha nincs szüksége komplett tervekre, de szeretné egy szakemberrel átbeszélni elképzeléseit, ha berendezési ötleteket, szín- és anyaghasználati tanácsokat szeretne kérni otthona felfrissítéséhez, vagy ha leendő otthonának alaprajzát, az azokban rejlő lehetőségeket szeretné vásárlás/építés előtt szakértővel megvizsgáltatni.

Tovább...

bútor- és tárgytervezés

Az enteriőrtervezés során nagyon gyakori, hogy egyedi bútorokra és kiegészítőkre van szükség, ez része a tervezési munkának. Ugyanakkor az is előfordul, hogy valakinek nincs szüksége teljes belsőépítészeti tervezésre, csak néhány egyedi lámpát, asztalt, széket, szekrényt, egyéb használati, vagy dísztárgyat, szőnyeget szeretnének otthonukba, üzletükbe. Nekik ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat.

Tovább...

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,

a saját stílusodban

hogy segíthetünk?

Valóságközeli látványtervek és modellek

Terveinket 3D modellként építjük meg, mérethelyes bútorokkal rendezzük be, a betervezett színekkel és anyagokkal jelenítjük meg, így a valósághoz közeli látványterveken, vagy akár 3D virtuális valóságban is meg tudjuk mutatni majdani otthonát.

Pénzmegtakarítás

Egy lakás belső kialakítása sok pénzbe kerül és a kivitelezés során kiderülő hibák, változások általában jelentősen növelik a költségeket. A gondos tervezéssel és a kivitelezői egyeztetésekkel segítünk elkerülni az ilyen helyzeteket és felesleges kiadásokat.

Kényelem

A tervezési folyamat nagy részében ki sem kell mozdulnia otthonából, szükség esetén személyesen megkeressük, az egyeztetések, a munkaközi változatok bemutatása pedig akár interneten keresztül is megoldható.

Időmegtakarítás

Időt takarítunk meg Önnek azzal, hogy a beépítendő burkolatok, anyagok, berendezési tárgyak, lámpák hatalmas kínálatából megkeressük azokat, amelyek illenek a megálmodott stílushoz, a választás után pedig megadjuk a beszerzési helyeket.