Bútor- és tárgytervezés

Sokszor keresnek fel minket azzal, hogy az építészük által tervezett ház számukra nem elég tetszetős, otthonos, harmonikus. Ilyenkor szoktunk javaslatokat tenni a ház külsejének, homlokzatainak megreformálására, értve ez alatt a nyílászárók formáját, méretét és a felhasznált anyagokat, színeket is.

Érdemes még az engedélyezési terv beadása előtt a ház arculatát kitalálni és véglegesíteni, hogy később ne kelljen emiatt módosított engedélyezési tervet beadni, hiszen ezzel az ügyfelek időt és pénzt is veszítenek.

Homlokzati dizájn és színtervezés esetén előfordul, hogy nem csak a ház belsőépítészetére, hanem a kert megtervezésére is felkérnek minket, ami ebben az esetben az épített környezetet jelenti, hiszen a növények és az öntözőrendszer megtervezése kertészmérnök feladata.

DÍJAZÁS

Egyedi, személyes egyeztetés alapján

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’ n architecture csapata belső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a te stílusodban teszi. A blogon pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutatunk be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozzuk el nektek.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban