Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában – Feltöltődés otthon

Az A mi otthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája az otthoni wellness.
A magazinba csodás képeket sikerült bekérnem cégektől, amik rávezethetnek minket egy lassítósávra a felgyorsult és mindenféle problémával, na meg vírussal terhelt világunkban. Az otthoni regenerálódás, pihenés, feltöltődés fontossága elengedhetetlen napjainkban, így remélem kellő inspirációt sikerült hozzá nyújtanom, hogy Ti is elinduljatok a szebb és egészségesebb élet felé.
A rovatban láthattok trendi szobahatású fürdőket, sportolási és szabadidős tevékenységek színhelyeit, ingyenes vagy filléres megoldásokat, és sok apró jótanácsot is olvashattok.
Kellemes olvasgatást kívánunk! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban