Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. októberi számában – Stílusos hálószoba a jó alvásért

Az A mi otthonunk magazin 2021. októberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: stílusos hálószoba a jó alvásért.
A rovatból kiderül, hogy miért egyre fontosabb napjainkban a jó alvás és a pihentető környezet, a növények használata élőben és nyomtatott formában, továbbá megtudhatjuk azt is, hogy trendi a különlegesebbnél különlegesebb ágytámlák használata vagy éppenséggel az ágytámlák teljes elhagyása, a minták betervezése még több mintával, a különböző éjjeliszekrények használata az ágy két oldalán, a 2D-s és 3D-s falmegoldások, az intelligens eszközök betervezése, és végül a korok és stílusok vegyítése.
Kellemes olvasgatást kívánunk! 🙂

 

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban