Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. július-augusztusi számában – Otthon a tetőtérben – minden lehetséges!

Az A mi otthonunk magazin 2021. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: otthon a tetőtérben – minden lehetséges!
A kihívást jelentő, ámde annál több különleges megoldási lehetőséget rejtő tetőterek kerültek ebben a lapszámban terítékre. Érdekes megoldásként említem az ágy mellé függesztett bölcsőt, a többfunkciós hálókat, a terasszá nyitható tetőtéri ablakot és egyéb különleges nyílászárókat, a függőleges és ferde síkok színezési, mintázási lehetőségeit, az aszimmetrikus tükröket, a konyhai felsőszekrények elhagyását, és végül a lépcsőkről, tetőtéri gyerekszobákról is láthattok képeket.
Kellemes olvasgatást! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban