Blog

Fiatal hölgy lakása arannyal és zölddel

Lassan el is készül az a lakás, amelynek alaprajzát és látványterveit most bemutatom. Hamarosan személyesen is megnézhetem és be is fotózhatom. 🙂
Most azonban maradjunk a tereknél és feladatnál, illetve a végeredménynél.
A lakás szépséges tulajdonosa egy szolid, elegáns, kényelmes, de otthonos fészket szeretett volna.
Hogy a kényelem maximális legyen, a bejárattól balra található konyhát áttettük a nappali-étkező terébe, a helyére gardróbot terveztünk be (ide került a mosógép is), melyből egy kis háztartási helyiség is nyílik. A wc és fürdő maradt az eredeti helyén, de a nagy méretű nappaliból leválasztottunk egy hálószobát egy savmart üveg tolóajtóval. Cserébe az étkező rész a konyha egyik szárára került át, ahol félmagas bárszékeken ülve lehet étkezni.
Az összes helyiség teljesen új ruhába bújt: megújult minden burkolat, a falak, mennyezetek, bútorok, csapok, szaniterek, világítótestek, na és az ajtók, szóval tényleg semmi sem utal a lakás korábbi állapotára.
A stílust tekintve nem a legújabb trendeket és a legdivatosabb cuccokat válogattuk össze, hanem sokkal inkább mindazon tárgyakat és színeket, amik egyesével szívet melengetőnek bizonyultak. Színek tekintetében pedig bézst, zöldet, aranyat és némi feketét használtunk egy leheletnyi fehérrel. A falakon itt-ott tapéta van, illetve képek dekorálják még a tereket, a padlón pedig tölgymintás fa-, vagy márványhatású lapburkolat van. A lábazatokat aranyra festettük, a mennyezet élén holker díszléc fut körbe, a fürdőbe pedig dzsungel mintás zuhanyüvegfal került.
A végeredmény egy elegáns, csajos, fiatalos lakás, amit nagyon szeret a tulajdonosa. 🙂

ALAPRAJZ

BEJÁRAT ÉS ELŐTÉR

FÜRDŐSZOBA

HÁLÓSZOBA

NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA

WC

GARDRÓB

Látványtervek: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban