Blog

családi ház szerelt homlokzatburkolattal

A ház kívül belül a mi terveink alapján valósult meg. A külsején található szerelt homlokzatburkolat szintén a mi tervünk és elgondolásunk szerint készült. A cementburkolat és a hozzá passzoló lemezfedés együtt egy dikróm épülettömeget alkot, mely épület az időtálló burkolatoknak köszönhetően hosszútávon rendelkezhet ezzel az egyedi külsővel.

A ház megjelent számos magazinban, illetve online felületen is (Vagyok, ami vagyok, Formabontó ház, Letisztult színek és formák vonzása, Felvállalt egyéniség Alex kapitány fedélzete, Egy formabontó ház). Az épületet 2011-ben az év 9 legdizájnosabb épülete közé választották (cikk ITT). A házról készült pár fotó pedig ITT és ITT található.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban