Blog

szálloda hatás pirossal és dizájnlépcsővel pesten

A lakók kimondottan azzal a céllal kerestek fel mindkét, hogy a lakásukat összekötő két szint egy új, dizájnos lépcsőt kapjon, illetve az egész lakásban a szálloda hatás uralkodjon, mintha egész évben pihennének. A lányok közös szobájába viszont kimondottan izgalmas hangulatot és megoldásokat igyekeztünk megálmodni.

A lányok azóta tinédzserré cseperedtek és egy új családi házba költöztek, ahol külön szobájuk lehet, de természetesen ebben az esetben is sikerült a lakást pillanatok alatt értékesíteni minden berendezésével együtt.

A lakás újságban is megjelent (Nyolc év, megannyi érv), illetve mivel a lakás átalakításakor a lakók nem tartózkodtak othon, így a blogunkon egy sokrészes sorozatban kaptak betekintést a lakásuk átalakulásáról. Az átalakításról szóló cikksorozat Egy lakás új ruhája címmel ITT olvasható (látványtervek, fotók, 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32.). A lakásról további két blogbejegyzést találtok blogunkon. Az egyikben a gyerekrajzokból készítettünk dekorációkat (ITT), a másikban a díszpárnák varrását mutatjuk meg (ITT).

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban