home n architecture design blog

Budapesti albérlet lakberendezése

Belsőépítészet, Referenciák

Mindig élvezet egy otthon berendezése, de különösen izgalmas akkor, amikor a berendezéskor még nem tudjuk, hogy ki lesz a lakója. Ráadásul egy albérletnél mindig fontos, hogy kitaláljunk egy olyan hangulatot, ami elég csábító, de nem túl feltűnő. Ekkor jó eséllyel hamar megtalálja leendő lakóját a lakás. Mi egy színes, vidám és mozgalmas enteriőrt álmodtunk meg, ami be is váltotta a hozzá fűzött reményeket.
Külön érdekes feladat egy albérlet kialakításánál, hogy hány főre, milyen családmodellre tervezzünk. Ebben az esetben úgy gondoltuk a tulajdonossal, hogy a kisszobát egyelőre üresen hagyjuk, és majd az albérlő mondja meg, hogy mit szeretne bele.
A lakásban a fehér burkolat és fal, valamint a vizes helyiségek már adottak voltak. Ezekhez kellett igazodnunk, de mint általában az albérleteinknél, most is gyakorlatilag percek alatt megkerült a lakó a jó pár jelentkezőből. Ráadásul kiderült, hogy az általunk üresen hagyott szoba neki pont így lesz jó, ahogy van, mert otthon dolgozik, és a munkájához üres szobára van szüksége, így megtekintés és szerződés után azonnal költözhetett.
Amennyiben nektek is ilyen jellegű segítségre van szükségetek, keressetek bizalommal! 🙂

Leave a Reply

egy × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .