home n architecture design blog

Budaörsi iroda dizájnfrissítése

Belsőépítészet, interior

Egyszer egy nagyon érdekes megbízást kaptam, ami nem volt más, mint egy iroda arculatfrisítése. A feladatban az volt az érdekes, hogy ez egy bérlemény, így akármit nem tervezhettem be és át. A bútoroknak például – a székek kivételével – maradniuk kellett, de a festést, az árnyékolást és a világítótesteket módosíthattuk.
Szerencsénkre a burkolat kellemes volt a szemnek, így egy ahhoz igazodó, bevállalós, skandinávos látványvilág felé vettük az irányt. A klasszikus világítótestek és függönyök repültek, a stukkók hangulatos szürke árnyalatot kaptak, a “fűrészporos” tapéta is levedlette a sárga színt, a kaspókat uniformizáltuk, a bútorok színét pedig fóliázással hangoltuk össze. A lakberendezési munka során az irodához vezető közlekedőt is “ráncfelvarrtuk”, így az ügyfelek egy egészen új élményben részesülhetnek, ha a céghez érkeznek.
A főbérlő eleinte kicsit nehezményezte a szürke mennyezetet, de megnyugtattuk, hogy ez csak festék. Ha jön majd új bérlő, újra fehér lehet majd a mennyezet és sárga a fal… 🙂

KIINDULÁSI ÁLLAPOT

FÁZISFOTÓK

A VÉGEREDMÉNY

Leave a Reply

4 × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .