home n architecture design blog

Minimalista ház belsőépítészete színekkel fűszerezve

Belsőépítészet, Design, látványtervek

Egy nagyon kedves, 2 gyermekes család számára készítettük a bejegyzésben látható látványterveket. A kiindulási alapot a ferde látszó beton mennyezet szolgáltatta. Ezt igyekeztünk természetes anyagokkal, kő- és faburkolatokkal, fényes felületekkel, meleg színekkel és színes kiegészítőkkel ellensúlyozni, hogy az otthon modern, de a család számára mégis otthonos legyen. A közösségi terek, és mosdók barátságosak, a szülői háló a különleges, sötétzöld falfelülettel és Klimt képpel díszített radiátorral a falon egy ékszerdoboz, menedék a szülők számára, ahol még egy számítógép állomás is bekerült a lépcső alá, a gyerekek szintje pedig személyre szabott a kalózos és hercegnős szobákkal, valamint a vidám színű fürdővel.
A kőburkolatokért köszönet a Mediterrán Építőháznak, a padlóburkolatért pedig a Max Parkettának, mely padlóburkolat egyedi színben készült, hogy tökéletesen passzoljon a hidegburkolathoz, melyet pedig az Apekerben vettünk.

LÁTVÁNYTERVEK – a bejegyzés nyitó látványterve megnyerte az ARCHLINE hónap képe versenyt!

NAPPALI

 

KONYHA

KÖZLEKEDŐ

SZÜLŐI HÁLÓ

DOLGOZÓ

SZÜLŐI FÜRDŐ

VENDÉG WC

FIÚSZOBA

LÁNYSZOBA

GYEREK FÜRDŐ

Leave a Reply

öt × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .