Blog

Karácsonyra színes vicces tárgyak

Szombat este kislányom apukájával megünnepeltük édes kettesben előrehozott névnapomat. Mikor a Váci utcában próbáltuk átfúrni magunkat 100.000 ember között, akik az ünnepi fények között sétálgattak és vásárolgattak, akkor botlottunk bele a Pylones színes, vicces és praktikus tárgyait áruló boltocskájába (Váci utca 9.). A bolt tömve volt és néha meg-meg löktek, vagy éppen belesétáltak a képbe, de még így is sikerült csomó képet csinálnom Pepe telefonjával, ami remélem visszaadja ennek a bájos boltocskának a hangulatát. Az utolsó előtti képen, bal oldalon javaslom megtekinteni az ujj csizmákat, nagyon helyesek. Még van némi idő Karácsonyig, így aki maga is lelkesedik a bohókás tárgyak iránt, próbáljon meg eljutni, bejutni a boltba, megéri!

pylones 1 pylones 2 pylones 3 pylones 4 pylones 5 pylones 6 pylones 7 pylones 8 pylones 9 pylones 10 pylones 11 pylones 12 pylones 13 pylones 14 pylones 15 pylones 16 pylones 17 pylones 18 pylones 19 pylones 20 pylones 21 pylones 22 pylones 23 pylones 24 pylones 25

Ez a post kislányom, ifjabb Hujber-Nagy Aletta névnapja alkalmából készült.Boldog névnapot Lettike! 🙂

Képek: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban