Blog

HÉTVÉGI HÁZ: csipke minta a minimálon

A legegyszerűbb formájú minimál házat is lehet olyan anyagokkal és mintákkal felöltöztetni, hogy az egyedivé váljon. Az első képen látható, hogy egy önmagában is mutatós házat tervezett Gabriel Webb, de sikerült egy apró felületen úgy kidekorálnia épületét, hogy az ember felkapja a fejét és már nem egy tucat minimálnak könyveli el a házat. A berendezés sem az a rideg minimál, amit oly sokan szóvá szoktak tenni. Tele van apró finomságokkal, személyes tárgyakkal, apró színfoltokkal. A házat egyébként egy művész család lakja, akik két tinédzser gyermeküket egy külön szinttel látták el (-1), saját életterük az felső szinten található, középen pedig a közösségi terek kaptak helyet.

Gyerek szint:

Közösségi szint:

Szülői szint:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban