home n architecture design blog

Publikáció: amiotthonunk 2011/9. (Régi és új mesteri eklektikája)

Belsőépítészet, Referenciák, Sajtó

Az amiotthonunk 2011. szeptemberi száma egyik kedvenc munkánkkal a nyitó oldalán jelent meg és további érdekessége, hogy az újságban szerepel kisfiunk, Alex kalózos szobája is. Az újság online cikke itt található.

A lakás érdekessége, hogy tulajdonosai olyan otthon szerettek volna, ami nem jön szembe minden sarkon, továbbá, hogy a stílusváltás ellenére amit csak lehet, mentsünk át a régi otthonukból, illetve ha mód van rá, akkor régiségpiacon beszerzett elemek is kerüljenek betervezésre. Így történt, hogy két üvegasztal és a dísztárgyak zöme átjött az új otthonba – bár a legtöbb aranyra vagy perlbeigere lett lefestve, hogy passzoljon az új enteriőrbe. Az értékmentésnek szép példája például a karosszék a nappali részben, ami a Devecseri régiség piacról érkezett ide. A székek a Lotus homeból vannak, általunk választott huzattal készültek, a többi bútor pedig mind a hna design studio terve, beleértve a személyre szabottan készült, ergonómiailag a családoz illeszkedő kanapét is. A falra egyedileg tervezett festmény és falfestés került.

A lakás több, mint másfél évig készült, de a jelek szerint megérte, hiszen az amiotthonunk magazin címlapra érdemesnek ítélte.

Az újságot még egy hétig lehet kapni az újságárusoknál (később a szerkesztőségben: info@amiotthonunk.hu), aki teheti vegye meg!

Leave a Reply

húsz − egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

 1. Azért a HNA Design most kitett magáért! Ez is mutatja egyébként, hogy a kiérlelt otthon létrejöttéhez idő kell…

  Mystes - 2011.09.29.
 2. Olyan glamúros az egész. Nem baj, főleg nem, ha a lakók is ilyenek 🙂

  Mystes - 2011.09.29.
 3. A női lakók mindenképpen! 🙂

  hnaletta - 2011.09.29.
 4. Ebben nagyon igazad van! 🙂

  hnaletta - 2011.09.29.
 5. […] Hujber-Nagy Aletta – hna design: Publikációk […]

  Vasárnapi bloglapozó 24. - 2011.09.29.