Blog

hna design a Trendlakás-on

Mint ahogy ígértem a BNV 2010 és Tér-forma-design lakberendezési kiállítás postomban, szeretnék bővebben is írni a címben szereplő újság csapatáról és törekvéseikről.

A Trendlakás egy  lakberendezési és életmód magazin, melynek mottója:
„Ötletet a magazinból, berendezést a Stúdióból!”

A Magazin arra törekszik, hogy használható ötleteket és praktikus tanácsokat adjon, gyönyörködtesse a szemet, feltöltse a lelket és megmozgassa a szellemet. Tájékoztat, kedvet csinál, kreativitásra sarkall. Elkalauzolja az olvasót a lakberendezés, a design, az aktuális nemzetközi és hazai trendek világába. Témáik között szerepel még a környezetvédelem, kulturális és könyvajánlók, gasztronómiai kitekintő, életmód és wellness. A Magazin honlapján a hna design cikkei, tanácsai segítik, inspirálják az odalátogatókat.

2010 őszétől a Magazin életre kelt! Ez annyit jelent, hogy nemcsak olvashatnak ezentúl a  lakberendezés és a design világáról, hanem az újonnan megnyílt Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdióba ( Budapest XIII. ker., Reitter F. u. 62.) betérve személyesen is megnézhetik és kipróbálhatják. A Stúdióban megtalálhatók a nappali, konyha, hálószoba berendezései, nem csupán önmagukban, hanem számos kiegészítővel együtt, és ami még nagyon fontos, hogy szinte kizárólag magyar termékeket forgalmaz a Stúdió.

 

A Trendlakás Magazin inspirálja olvasóit otthonukkal kapcsolatos álmaik elérésében, a Stúdió pedig stílust mutat az otthonteremtésben.
www.trendlakas.hu
www.trendlakas.hu/butorstudio

Az együttműködés keretében közös törekvésünk az ízlésformálás, iránymutatás és a határok feszegetése a trendek és a dizájn világában.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban