Blog

Miles Aldridge fotográfiái

Gyakran kérdezik munkám során, hogy egyes falfelületeket mivel díszítsenek. Ilyenkor természetesen mindig azt a megoldást ajánlom, ami az összképbe leginkább beleillik és természetesen ami a családhoz szerintem leginkább passzol, még ha ők esetleg addig nem is tudtak róla.
Az egyik javaslatom a fénykép szokott lenni, persze ez legtöbbször a bent lakók szemében a családi fotógyűjteményt jelenti, de egy modern otthonba bármilyen fotótéma belefér, amit a család lelkivilága elbír.
A most következő képsort Miles Aldridge fotóiból állítottam össze. Igyekeztem minél több témájú és minél különbözőbb színvilágú fotót összeválogatni a több száz remekműből.
Ezennel mindenkit arra buzdítok, hogy dekoráljon fotóval, akár sajáttal, akár a máséval!

A honlapon megszámlálhatatlanul sok fotó van. Vannak közöttük fekete-fehérek is, de véleményem szerint a fotós színes fotói az igazán meggyőzőek, így csak azokból válogattam. Vannak lágyabbak-keményebbek, színesebbek-színtelenebbek, harsányak-finomak, meglepőek és egészen hétköznapiak is.

Nem mertem nyitóképnek betenni ezt a fotót a témája miatt, de szerintem az összes képe közül ez a napsugaras sikerült a legjobban. Hihetetlen kontrasztjai, mélységei és magasságai vannak ennek a képnek.

Vannak a fotók között igazán szépek is.

Vannak a fotósorozatnak mesébe illő képei.

Vannak igazi műanyagképei is.

Aktfotói is vannak szép számmal, de ez a blog nem az a blog, ahova ezek felkerülnek. Ezt is csak a színösszeállítása miatt vállaltam be és hogy a fiúk örüljenek egyet.

A divatfotók is nagyon különlegesek.

Van pár ijesztő, de nagyon jó képe is.

A földünket mindenhol elborító szemét is gyakran jelenik meg Miles fotóin, ahol őrületes kontrasztot jelenít meg a luxus iránti igényünkkel szembeállítva.

Egy igazi olajkék folyosó.

Általában jellemző a képekre a furcsa kettősség, bármiről legyen is szó a képen.

A fotók között van pár, melyekkel a fotós véleményt alkot eltorzult világunkról. Az “antianyus” képsorozatból a legkevésbé elszomorítót tettem be.

Ez a kép csak a nagyon kellemes színei miatt kötött ki itt.

Ezek a 2 utolsó kép pedig a popos beütése és a jópofa színei miatt.

És végül az augusztus 20-ai szobatervem, melyben szintén Miles képeit használtam fel, bár bevallom, egy kicsit megszaladt a Photoshop a kezemben…

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél,
a saját stílusodban