Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2022. július-augusztusi számában – Értékes négyzetméterek

Az A mi otthonunk magazin 2022. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: értékes négyzetméterek.

A rovatban arról írok, hogy a legtöbb magyar család helyszűkével küzd, gyakran a tetőtéri ferde falak határozzák meg a mindennapjainkat. Ennek a problémának az orvoslására mutatok jobbnál jobb megoldásokat 5 oldalon keresztül, azaz megtudhatjuk, hogy hogyan is lehet a hátrányokat előnyünkre fordítani.
Létrehozhatunk egy enteriőrben 1-2 négyzetméteren is teljes értékű funkciót, akár gardróbot, hálót, dolgozót, olvasó- vagy hobbikuckót. Szó esik arról is, hogy a ferde falakon elhelyezett ablakból mennyivel több fény áramlik be, így tágulhat a tér egy szabálytalan helyiségben is. Látható több megoldás is a rovatban a lépcső alatti terület, illetve méltatlanul elhanyagolt terek hasznos beépítésére is.

TOP 5 TREND

  • Étkezőkben a sarokülőgarnitúra helytakarékos és praktikus megoldás.
  • A közlekedők, folyosók minden falának és padlójának egyszínűre festésével különleges területeket, térélményt hozhatunk létre, főleg akkor, ha ezek a területek szűkek és bútorozásra nincs lehetőség.
  • A lépcsők mentén elhelyezett bútorok aljának lépcsőzésével igazán különleges, szoborszerű tárolók jöhetnek létre.
  • A fűtőtesteket is tudjuk hasznosítani, ha perforált lemezzel fedjük be, és lerakóként használjuk.
  • Akár a homlokzati falak, akár belső válaszfalak esetében tértágító megoldás, ha az egész falfelületet üvegre tervezzük.

Kellemes olvasgatást kívánunk! :-)

ÉRTÉKES NÉGYZETMÉTEREK

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban