Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2022. júniusi számában – Nyitás a szabadba

Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba.

A rovatban arról írok, hogy divatossá váltak a kerti hangulatfények, főleg, ha napelemesek. Szó esik még arról is, hogy a kertbe kiköltözik a belterek stílusa és hangulata, illetve hogy a természetes árnyékolás mennyivel olcsóbb és üdvözítőbb. Végül pedig olcsó és kis helyigényű szabadtéri megoldásokat és ötleteket mutatok az olvasóinknak.

TOP 5 TREND

  • A kültéri bútorok minden évben egyre jobban hasonlítanak a beltéri társaikra, és ha ezekhez szőnyegeket, párnákat, takarókat, kaspókat, szobrokat társítunk, akkor összemoshatjuk a hideg és meleg évszakokat az otthonunkban.
  • A kerti gázos kandallók egyre terjednek. Napjainkra más számos méretben, színben és stílusban kaphatóak.
  • A nagy üvegfelületekkel rendelkező téli kertek szintén jó terepet, egyfajta átmenetet adnak a lakáson kívüli élményhez. Itt mindössze a megfelelő árnyékolásról és hűtésről kell gondoskodni a nyár folyamán.
  • A kültéri hősugárzók és párakapuk lehetővé teszik, hogy akár 0-24 órában kint tartózkodjunk.
  • 2022 hívószavai a kertépítésben a természetvédelem és az állatokról való gondoskodás, ami laza kerteket, méhlegelőket, sünvackokat és egyéb kedves lakóhelyeket eredményez. Az újrahasznosítás jegyében öreg bútorok kerülnek modern környezetbe egyfajta ellensúlyként, és érdemes még megemlíteni, hogy a kertekbe most felnagyított méretű játékok kerülnek be, mint például jenga, darts, teke vagy sakk, ami ideális esetben elcsábítja a számítógép elől mindazokat, akik a covid alatt odaragadtak.

Kellemes olvasgatást! :-)

Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba.

NYITÁS A SZABADBA

Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba. Az A mi otthonunk magazin 2022. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nyitás a szabadba.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban