Blog

Gyerekbútor kollekció zöldséges rekeszekkel és raklapokkal

Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt, ráadásul ez volt az egyik legérdekesebb feladatom eddig, belsőépítészként.
Maga a koncepció kitalálása egy pillanat műve volt, hiszen évek óta tetszettek nekem az alternatív bútorozási megoldások.
A vázlattervemet hamar el is fogadták a fröccsöntő cégnél, így egyből neki is fogtam a látványtervezésnek és a bútorok – különböző színvariációkban – testet öltöttek egy szobában.
A bútorokat úgy terveztem, hogy egytől egyig mobilak legyenek. Mind kerekekkel rendelkezik, és mindegyiken heveder biztosítja a mozgathatóságot, nyithatóságot.
A raklap ágy kis súlya miatt könnyen mozgatható, és hevederek biztosítják a két raklap egymáshoz rögzítését. A két raklapra már csak egy szivacs kell, és készen is van az ágy.
A szék ülőfelülete pedig a cég meglévő terméke, de persze ehhez is szükség volt a lábrész beszerzésére.
A látványtervek szintén meggyőzőek voltak, így az ötlet átment a cég tulajdonosánál.
Ezután jött a projekt legérzékenyebb része, azaz az árajánlatok bekérése asztalos műhelyektől, egyéb gyártóktól, kivitelezőktől.
Sajnálatos módon a projekt itt meg is állt, mert irányt váltott a cég stratégiája.
Emiatt sajnos ez a gyerekbútor kollekció sosem került gyártásba, de ha Téged érdekel, jelentkezz, és folytassuk ezt a félbehagyott projektet! :-)

Alapanyagok újrahasznosítás előtt

Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként.

Vázlattervek

Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként.

Látványtervek különböző színállásokban

Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként.

A gyár és a bemutatóteremnek szánt helyiség

Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként. Gyerekbútor kollekció tervezés zöldséges rekeszekkel és raklapokkal? Igen, ilyen megbízásom is volt belsőépítészként.

Fotók és bútortervek: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban