Blog

Konyhakiállítás 2023

A Konyhakiállítás 2023 kicsit szellősre sikeredett a válságnak köszönhetően, de azért volt így is bőven látnivaló.
Nagyjából 2 óra alatt sikerült körbejárnunk, bár tény, hogy nem időztünk a standoknál, és nem tapogattunk meg mindent. Nem kutattuk, kerestük az új innovációkat, mert nagyjából ugyanazokat a megoldásokat láttuk, mint tavaly.
Színek szempontjából sem számolhatok be semmi áttörésről. A legtöbb konyha semleges színű volt, egy-két zöld vagy vöröses árnyalatú kivételével.
Volt pár exkluzív és ütős darabokat felvonultató fogantyús stand, de őket mind ismertem, kapom tőlük a hírleveleket a szebbnél szebb termékeikkel. Még az átöltöztethető hűtők tetszettek nagyon, mert különösen szép színekből lehet választani.
Illetve szokás szerint nagyon kellemesek voltak a szemnek a magyar textiltervezők kezei közül kikerült lakástextilek, továbbá a valódi fa bútorok.
Még találtunk pár klassz dekort, és eddig nem látott front alapanyagot, és pár újkeletű konyhagép színt.
Ja és hát igen, még több helyen szembejöttek a szebbnél szebb színű fém mosogatók és csapok, de nagyjából számomra ennyi említésre méltó dolog akadt a kiállításon.
Minden standot nem fotóztam most le, de amiket igen, azokhoz kellemes nézelődést kívánok! 🙂

Konyhakiállítás 2023 fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban