Blog

Publikáció: OTTHON magazin – Családi kikötő

Az OTTHON magazin – Családi kikötő című cikke egy nagyon kedves, visszatérő ügyfelem nyaralóját rejti magában.

Évek óta dolgozunk együtt, jó pár közös lakást álmodtunk már meg kéz a kézben, így fél szavakból is értjük egymást. Ennél a nyaralónál csak be kellett löknöm megrendelőm hajóját, és az már ment is magától a „Családi kikötő” felé. Gyakorlatilag látványtervek sem kellettek hozzá, hogy ez a fészek ennyire otthonos legyen.
Közös szenvedélyünk az értékmentés, a régiségek bogarászása és felélesztése, na meg a DIY jelentősen megkönnyítette a munkánkat. Így kerültek a falra a régi házi áldások, az antik tükrök, a kulcsok, hajók és pár megmentett régi bútor vagy éppen ablakkeret.
Az előszobában és a lépcsőházban „etetővel” készített hengerelt fal van, így a mintás felület eltereli a figyelmet az esetleges mancs nyomokról. A hálószobába pedig egy eget imitáló szépséges falfestés került fel, ami igazán pihentető légkört ad a szülői résznek.

Számos tárgyat ügyfelem saját kezeivel fújt át, szerelt össze, alakított át, így igazán egyedi dekorációk is bekerültek a nyaralóba.
Természetesen a hajó, a horgony, a kacsák és egyéb motívumok mind-mind a Balaton közelségét, és a család víz imádatát szimbolizálja.
Persze szemmel láthatóan nem csak régi és népi, na meg klasszikus tárgyak vannak ebben a lakásban, hanem szép számmal akadnak teljesen kortárs darabok is.
Mindenképpen egy eklektikus és izgalmas enteriőrt szerettünk volna létrehozni. Úgy hiszem, hogy ez sikerült is, hiszen az OTTHON magazin is felfigyelt rá, és megjelentette. 🙂

Családi kikötő

A Családi kikötő című munkám az OTTHON magazin 2017. júliusi számában jelent meg.

Belsőépítészet: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban