Blog

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023

Február 24-26. között Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023 volt a BOK Csarnokban a HOME INFO jóvoltából, ahol előadást tartottam az idei trendekről.

Ez a három nap a lakberendezésről szólt: bútorokkal, lámpákkal és lakástextíliákkal foglalkozó cégek állították ki újdonságaikat. A nagyközönség és a szakma elsőként itt nyerhetett bepillantást az aktuális trendekbe és a résztvevő cégek kínálatába.

Mint minden kiállításra, ide is nagy örömmel mentem, és nem csak azért, mert átadhattam tudásomat a szép számban megjelent érdeklődőknek.
Mindig izgat, hogy felfedezek-e az egyes standokon újdonságokat, finomságokat, valami érdekes és szokatlan összeállítást, illetve bármi eddig soha nem látottat. És igen, általában mindig találok olyan dolgot, amit be tudok építeni a munkámba. Ráadásul új cégeket is sikerül ilyenkor megismerni és beemelni a tervezői mindennapjaimba.

Ebben az évben izgalmas szőnyegek, szív alakú izzó, kerékpár belső és fa kombinációjából készített kiegészítők, 3D nyomtatóval készített egyedi lámpák, lávaköves nyugi-szett, csodálatos fa- és új életre keltett tárgyak, szépséges buklé szövettel bevont bútorok, klassz újrahasznosított textilek és dekorációk dobogtatták meg a szívemet. Ja igen, volt még egy izgi szigetbe épített elszívó is, ami nem kültérbe, hanem a lakásban lábtérben fúj ki (természetesen tisztítás után).

Előadásom előtt és alatt

És a kiállítás

A logózatlan képekért és az engem ábrázoló fotóért köszönet Csontos Mónikának!

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023 fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban