Blog

Publikáció: amiotthonunk magazin – albérlet kerekekkel

Belsőépítészeti munkáim során gyakran találkozom saját ötlettel érkező ügyféllel, de ez számomra csak inspiráló. Ha tudom, Ő minek örülne, akkor az ötletét tovább gondolva már sokkal könnyedebben eljuthatunk az ideális alaprajzhoz, stílushoz. Ennél a lakásnál szintén alaprajzi ötlettel érkezett a megrendelő, de végül csak egy pillér strangokkal és kéményekkel, illetve egy fal maradt a helyén. Cserébe az albérlet azonnal gazdára talált.

A STÍLUS KIALAKÍTÁSA

A stílussal kapcsolatban pedig csak annyi kérés hangzott el, hogy kötődjön a vízhez és a halakhoz. Így került a falra kékes falszín és tapéta, a fürdőbe pikkely mintás csempe és hullám alakú fogantyú a frontokra. Nem szabad persze elfelejtkezni a fürdőszoba és vendég mosdó kék mennyezetéről sem, amik különleges térélményt is eredményeznek. Illetve a nádbuga sötétbarnájáról, és a karika mintákról, amik a vízbe dobott köveket idézik. Na és persze mivel albérletről van szó, az is konkrét kérés volt, hogy helyezzünk el a lakásban pár olyan bútort, ami otthon már nem kell.

A bérlő is hozzáadta természetesen a saját stílusát a lakáshoz. Ennek köszönhetően került a falakra pár autós kép a bérlő saját autóiról, és a biciklije. Ez utóbbi még az étkezőasztalt is kitúrta a helyéről, mert a konyhasziget bőven elégnek bizonyult az étkezések során.

A VÉGEREDMÉNY

Voltak tehát kötöttségek a belsőépítészeti munka során, de végül sikerült egy nagyon egyszerű, nagyon nyugodt enteriőrt összehozni. Azért írom, hogy összehozni, mert a tervezés mellett a művezetést is elvállaltam. A 60 négyzetméteres lakás viszonylag hamar elkészült, és az albérlet egy szempillantás alatt megtelt albérlővel.

Az A mi Otthonunk magazin cikkéhez kellemes olvasgatást kívánok! 🙂

Albérlet kerekekkel

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban