Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2022. áprilisi számában – Praktikus, stílusos konyha

Az A mi otthonunk magazin 2022. áprilisi számában megjelent szakértés, azaz az 5 oldalas Fókusz rovatom témája a: praktikus, stílusos konyha.

Az 5 oldalas rovatból kiderül, hogy nemcsak női konyhák léteznek. A szakértés arról is ír, hogy egyre több olyan otthon van, ahol a férfi főz, így egyre több a sötét, férfias konyha is. A színek tekintetében a mattabb, törtebb árnyalatok a jellemzők, illetve előkelő szerepet tölt be a konyhákban a púderszín. A virágminta főszerephez jut, úgy, mint a nyitott polcok, az akasztók, a fogantyú nélküliség. Ezen kívül a szabadon álló gépek a vintage mosogató és a lécezés bármely felületen. Mindezek mellett a konyhában helyet kapnak a növények, és egyéb olyan funkciók is, mint a dolgozó-vagy sminkasztal, illetve egy tanuló- vagy mosósarok. Végezetül bent használhatunk gurulós asztalkát, erkélyen, teraszon, kertben pedig létre hozhatunk kültéri konyhát.

TOP 5 TREND

  • A púder sötétebb árnyalataihoz tökéletesen illeszkedő vörösréz konyhaeszközök idén ideális helyet találnak maguknak a konyhában.
  • A frontok szinte minden esetben fogantyú nélkül készülnek idén is. Érdekes megoldás, ha a frontok mögötti korpusz színe szándékosan elütő, kontrasztos színű a frontokhoz képest.
  • A mosogató továbbra is gyakran vintage hangulatú, mély, fehér, porcelán, amit gyakran a pult alá integrálnak.
  • A lécezés elboríthatja akár az egész konyhát, a frontokat, a falakat, akár a plafont is, amelyeket egy kerek átadópult és némi puha résfény tökéletesen ellensúlyozhat.
  • A szabadonálló gépek, sütők, hűtők reneszánszukat élik, az egyre kevesebb csempe használata is jellemzővé válik. A műtárgyak a konyhában is helyet kapnak, illetve a szobahatást eredményező függönyözés is terjedőben van.

Kellemes olvasgatást! 🙂

Praktikus, stílusos konyha

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban