Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2022. márciusi számában – Fürdőszoba, a nyugalom szigete

Az A mi otthonunk magazin 2022. márciusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája a: fürdőszoba, a nyugalom szigete.

Az 5 oldalból kiderül, hogy divat a márvány, a terazzo és a fa használata a fürdőben, mely felületeket már nyomott mintás csempék formájában is magunkénak tudhatunk. Illetve, hogy milyen különleges mennyezet megoldásokkal érhetjük el a pihentető hatást. Olvashatunk arról is, hogy a továbbra is trendi szobahatást most a púderszínnel dobhatjuk fel. Vagy az eddig megszokott fémszínekben kapható csapokon kívül egyéb metál árnyalatúakkal, valamint tapétával, és egyéb, a természetet imitáló elemekkel, tárgyakkal.

A TOP 5 TREND

  • A szabadonálló kádak töretlen népszerűségnek örvendenek, de kezdenek szaporodni a matt, vagy színes verziók is.
  • A csapcsaládok esetében egyre bővül a színskála, így már nem csak a jól arany, ezüst és fekete színekből választhatunk.
  • A sámlik, hokedlik, lerakóasztalok, polcok, létrapolcok, nyitott polcok egyaránt a divatos szobahatást erősítik.
  • A halszálka minta és a francia halszálka minta a csempék esetében is divatos, bátran alkalmazhatjuk a földön és a falfelületeken is.
  • A betonfelületek a fürdőkben is terjednek: mennyezet, falburkolat, padlóburkolat, lámpa, mosdó, kád, kaspó, és sok minden más is készülhet betonból vagy betonhatást eredményező anyagból.

Nézegessétek az inspiráló képeket és megoldásokat és jó olvasgatást! 🙂

Fürdőszoba, a nyugalom szigete

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a fürdőszoba bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban