Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2022. márciusi számában – Fürdőszoba, a nyugalom szigete

Az A mi otthonunk magazin 2022. márciusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája a: fürdőszoba, a nyugalom szigete.
Az 5 oldalból kiderül, hogy divat a márvány, a terazzo és a fa használata a fürdőben, mely felületeket már nyomott mintás csempék formájában is magunkénak tudhatunk, illetve, hogy milyen különleges mennyezet megoldásokkal érhetjük el a pihentető hatást. Olvashatunk arról is, hogy a továbbra is trendi szobahatást most a púderszínnel dobhatjuk fel, illetve az eddig megszokott fémszínekben kapható csapokon kívül egyéb metál árnyalatúakkal, valamint tapétával, és egyéb, a természetet imitáló elemekkel, tárgyakkal. A TOP 5 TREND pedig ezúttal a betonról, a hokedlikről, a lábaskádakról és egyéb finomságokról szól.
Nézegessétek az inspiráló képeket és megoldásokat és jó olvasgatást! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban