Blog

Az év színe 2023-ban a Viva Magenta

A Pantone 2023-as év színe a PANTONE 18-1750 VIVA MAGENTA, ami egy tervezési kísérlet eredményeképpen jött létre. A Viva magenta egy élénk és lendületes, bátor és optimista vörös színárnyalat, amely erős és erőt adó, merész, szellemes és lázadó.

Az árnyalat az amerikai kosenil bíbortetű festékanyagából eredeztethető, ami azért érdekes, mert egy ősi festékanyagot a modern technológiával ötvöztek. Az árnyalatot ugyanis mesterséges intelligenciával együtt fejlesztették ki, mintegy hidat képezve a múlt és jövő, a természet és technológia között. Az emberi kreativitás és az új technológiák házasságából jött létre ez az új, és felfedezésre váró világ, azaz a Magentaverse is.

A Viva Magenta elsőre meghökkentő lehet, de meglepő módon nagy mennyiségben sem idegesítő szín. Így ahogy a bemutatott képeken is láthatod majd, bátran alkalmazható házak homlokzatán is. Zölddel és kékkel kombinálva pedig kifejezetten parádés összképet ad.  Persze ehhez nem árt egy ügyes tervező sem! 😉

És most nézzünk pár beltéri és kültéri példát erről a szép új világról!

Források: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ha tetszett a fürdőszoba bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban