Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. december – 2022. februári számában – Színek, falak, trendek

Az A mi otthonunk magazin 2021. december – 2022. februári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája a: színek, falak, trendek.
Az 5 oldalból kiderül, hogy a szürkét felváltják ismét a színek, ezen belül is a természetes színek, továbbá a falak több árnyalatot kapnak, akár vízszintes, akár függőleges felosztás, akár kör vagy boltív minta formájában, illetve megtudhatjuk azt is, hogy a minimálhoz társul a japán, a skandináv és a retró stílus, továbbá azt is, hogy a falak és mennyezetek a festéken kívül más textúrát is kaphatnak, és érdekes adalék még, hogy a trendek nyomán míg a fürdő szobaszerűvé válik, addig a szobák fürdőszobaszerűvé. A TOP 5 TREND szokás szerint megmutatja a legizgalmasabb megoldásokat, és végül a DIY, és ezáltal a környezettudatosság fontosságáról ejtek néhány szót.
Nézegessétek az inspiráló képeket és megoldásokat és jó olvasgatást! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban