Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában – Feltöltődés otthon

Az A mi otthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: feltöltődés otthon.

A magazinba csodás képeket sikerült bekérnem cégektől, amik rávezethetnek minket egy lassítósávra a felgyorsult és mindenféle problémával, na meg vírussal terhelt világunkban.
Az otthoni regenerálódás, pihenés, feltöltődés fontossága elengedhetetlen napjainkban.
Írok cikkemben a sportolás, az énidő és az egészséges életmód fontosságáról is, ugyanúgy, ahogyan a növények fontosságáról is az enteriőrökben. Remélem kellő inspirációt sikerült hozzá nyújtanom, hogy Ti is elinduljatok a szebb és egészségesebb élet felé.
A rovatban láthattok még trendi szobahatású fürdőket, sportolási és szabadidős tevékenységek színhelyeit, ingyenes vagy filléres megoldásokat, és sok apró jótanácsot is olvashattok.

TOP 5 TREND

  • A természetes kövek, márványmintás, természetes anyagok és színek abszolút trendik 2022-ben.
  • A rattan kisbútorok, kiegészítők, lámpák, fonott tárgyak továbbra is hódítanak főleg sok fehérrel és zöld növénnyel.
  • A vegán életmód egyre terjed, ráadásul ha saját magunk által készített tányérból fogyasztjuk el a saját magunk által termesztett fűszernövényeinkkel fűszerezett ételünket, akkor igazán naprakészek vagyunk.
  • Az infraszauna, egy leülő vagy pad a zuhanyban, a hang- és fényterápiás műszaki berendezések mind-mind szállodahatást eredményeznek, melyek pihentetnek, kiszakítanak a mindennapi mókuskerékből.
  • Az újrahasznosított bútorok, burkolatok és tárgyak egyrészt hihetőbbé, egyedibbé tesznek egy teret, másrészt az ökologikus gondolkodásnál semmi sem trendibb napjainkban.

Kellemes olvasgatást kívánunk! :-)

Feltöltődés otthon

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban