Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában – Feltöltődés otthon

Az A mi otthonunk magazin 2021. december – 2022. januári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: feltöltődés otthon.

A magazinba csodás képeket sikerült bekérnem cégektől, amik rávezethetnek minket egy lassítósávra a felgyorsult és mindenféle problémával, na meg vírussal terhelt világunkban. Az otthoni regenerálódás, pihenés, feltöltődés fontossága elengedhetetlen napjainkban. Remélem kellő inspirációt sikerült hozzá nyújtanom, hogy Ti is elinduljatok a szebb és egészségesebb élet felé.
A rovatban láthattok trendi szobahatású fürdőket, sportolási és szabadidős tevékenységek színhelyeit, ingyenes vagy filléres megoldásokat, és sok apró jótanácsot is olvashattok.

TOP 5 TREND:

  • A természetes kövek, márványmintás, természetes anyagok és színek abszolút trendik 2022-ben.
  • A rattan kisbútorok, kiegészítők, lámpák, fonott tárgyak továbbra is hódítanak főleg sok fehérrel és zöld növénnyel.
  • A vegán életmód egyre terjed, ráadásul ha saját magunk által készített tányérból fogyasztjuk el a saját magunk által termesztett fűszernövényeinkkel fűszerezett ételünket, akkor igazán naprakészek vagyunk.
  • Az infraszauna, egy leülő vagy pad a zuhanyban, a hang- és fényterápiás műszaki berendezések mind-mind szállodahatást eredényeznek, melyek pihentetnek, kiszakítanak a mindennapi mókuskerékből.
  • Az újrahasznosított bútorok, burkolatok és tárgyak egyrészt hihetőbbé, egyedibbé tesznek egy teret, másrészt az ökologikus gondolkodásnál semmi sem trendibb napjainkban.

Kellemes olvasgatást kívánunk! 🙂

Feltöltődés otthon

Feltöltődés otthon

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a fürdőszoba bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban