Blog

Kétszintes törökbálinti családi ház látványtervei

Nemrégiben egy kétszintes családi háznak kellett megterveznünk a teljes külső és belső dizájnját. A mostani bejegyzésben a belső tereket mutatom meg.
A lakás érdekessége, hogy az emeleti közlekedőben és a földszint nagy részének mennyezetén és falain süllyesztett ledcsíkok szolgáltatják a fényt az enteriőrben, illetve sok másik helyen bútorokba integrált ledcsíkok adják a hangulatfényt.
A lakás egyszerű, letisztult, modern. Szinei semlegesek, melyeket csak egy kis kék dob fel itt-ott.
A konyhába és fürdőkbe márványmintás munkapult és csempe került, hol sötétebb, hol világosabb kiadásban. A márványt betonhatású burkolatokkal és természetesen fával kombináltuk. A térbe ezen kívül sok fehér, némi szürke és egy lehelletnyi fekete került.
A kevesebb néha több, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. 🙂

FÖLDSZINTI ALAPRAJZ

NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA

ELŐSZOBA

VENDÉG WC

VENDÉG FÜRDŐSZOBA

EMELETI ALAPRAJZ

HÁLÓSZOBA

GARDRÓB

FÜRDŐSZOBA

WC

GYEREKSZOBA

Látványtervek: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban