Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. októberi számában – Stílusos hálószoba a jó alvásért

Az A mi Otthonunk magazin 2021. októberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: stílusos hálószoba a jó alvásért.

A rovatból kiderül, hogy miért egyre fontosabb napjainkban a jó alvás és a pihentető környezet. Illetve kiderül, hogy divatos a növények használata élőben és nyomtatott formában. Továbbá megtudhatjuk azt is, hogy trendi a különlegesebbnél különlegesebb ágytámlák használata vagy éppenséggel az ágytámlák teljes elhagyása. Végül pedig kiderül, hogy menő a minták betervezése még több mintával, a különböző éjjeliszekrények használata az ágy két oldalán, a 2D-s és 3D-s falmegoldások, az intelligens eszközök betervezése, és végül a korok és stílusok vegyítése.

TOP 5 TREND

  • A hálószoba főszereplője idén az ágy, ráadásul olyannyira, hogy a környezet teljesen háttérbe szorul, hogy az ágy érvényesülhessen a leginkább.
  • Az éjjeliszekrények lehetőség szerint legyenek különbözőek az ágy két oldalán, hangsúlyozva ezzel a női és férfi oldalt!
  • A falon trendi a díszléc, a kazetta, az ezek közötti tapétázott felületek, illetve a különböző anyaggal ellátott síkok ki-beugratása, és az ellebegtetett falszakaszok mögött futó résfények.
  • A hálókban divatos a sötétkék, a retró, a skandináv, a bohém és a vintage is, továbbá a hálószobát menő régi vagy régies tárgyakkal berendezni.
  • És végül: bár egyre terjednek az otthonokban az intelligens eszközök, azért a hálószobába ezeket módjával telepítsük a minél kisebb elektroszmog, és a minél pihentetőbb alvás érdekében!

Kellemes olvasgatást kívánunk! 🙂

Stílusos hálószoba a jó alvásért

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban