Blog

Kozmetikai szalon Budaörsön

Mindig élmény kozmetikusoknak dolgozni, mert ők maguk is szépészettel foglalkoznak (korábbi kozmetikai szalon terveim ITT és ITT és ITT), így nem kell őket győzködni a szépítés fontosságáról. Sem pedig arról, hogy bérelt helyiségüknek minden hátrányát el lehet palástolni, vagy előnyünkre tudjuk formálni. És természetesen abban is egyetértünk mindig, hogy egy kellemes, csinos, megnyugtató környezettel tudjuk bevonzani az ügyfeleket ezekbe az apró ékszerdobozokba.
Ennek a bérelt helyiségnek a mennyezete volt a legkevésbé előnyös része, ezért két hangulatos csillárt tettünk fel, hogy az ügyfelek szeme inkább azokon akadjon meg, ne a kazettás álmenyón. A padló szerencsére kellemes, jó ízléssel kiválasztott színű és mintázatú, így ezt nem éreztük kompromisszumnak.
Ami inkább a problémát okozta, hogy mind a beépített szekrényt, mind a függönyt ide kellett gyártatni egyedileg, így nehezebben ültethetők át másik bérleménybe.
Minden más szerencsére mobil, így azokat bármikor bátran tovább lehet költöztetni.
A helyzet pikantériája, hogy mire elkészült a szalon, addigra pocaklakó érkezett a családba, így az utolsó bútordarab, a Swarovsky kristály akasztókkal díszített falpanel a vendégek kabátjainak számára sajnos végül nem került fel a falra, de nyilvánvalóan egy újszülött érkezése minden ilyen jellegű problémát feledtet. 🙂

A központi elem, azaz a csodás tapéta fotója

A csodás, arany és fehér pettyes púderszínű Eijjfinger tapéta a képeimen nem érvényesül igazán, így egy közeli fotót mutatnék róla az ombre függöny társaságában, mielőtt a végeredményhez görgettek:

2 fotó telefonnal

A kozmetikai szalon befotózását telefonnal kezdtem el, de minden elment egy hidegebb, lilás árnyalatba. Emiatt az első két kép után már kissé pátoszosabb, éteribb képeket láthattok, melyek színhelyesek,  fényképezőgéppel készültek. Viszont a függönyök nem rajzolódnak ki rajta annyira, mint ezen az első két képen, így a színátmenetet leginkább ezeken csodálhatjátok meg.

Fotók fényképezőgéppel

Innentől pedig már a fényképezőgépemmel készített képeket láthatjátok. Remélem tetszik! 🙂

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban