Blog

Konyhakiállítás 2022

Sajnos 2 nappal később, mint szerettem volna (a tegnapelőtti vihar 2 napra hazavágta a szervert, amin a blogom van), de sikerült végre felszerkesztenem a Konyhakiállítás 2022-n fotózott képeimet.

Móni és Beatrix barátnőimmel, akik szintén szakmabeliek, mindent végigtapogattunk, kinyitottunk, mindennek alá- és mögénéztünk. Bízunk benne, hogy semmi sem maradt ki, ami számotokra érdekes lehet.
A Konyhakiállítás 2022-n találtunk papírból mini, utazó grillt, többféle sarokszekrény megoldást, szexi fogantyúkat, szép burkolatokat, konyhaszigeteket, ajtómegoldásokat. Ezeken kívül gyönyörű keleti  paravánt, mosolygó mosogatót, tesla pultba süllyesztett elszívót, villanykörte alakú sószórót, csodaszép kávéfőzőket. Némi tömörfát és egy szép csapot, na meg evőeszközöket és étkészleteket. A belső rendezők, a lécezések, a gyöngyházfényű kerámia paprika dekorációk, a különleges, aszimmetrikus munkapultok és szekrény megoldások is igazán izgalmasak voltak itt-ott.
A bejegyzés végén lévő metál mogyoróbarna csap mind színét, mind stílusát tekintve is egyedi, én mégis csak sokadik nézésre vettem észre.
Csemegézzetek Ti is, nézzétek át a képeket többször vagy egyszer, de alaposan, hátha találtok olyat a sok-sok fotó között, amit még eddig nem láttatok.
Konyhai textil idén nem jött szembe a kiállításon, de remélem a többi dolog kárpótolni fog benneteket ezért a hiányosságért!

Kellemes nézelődést! 🙂

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban