Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. júniusi számában – Nappali a szabadban

Az A mi Otthonunk magazin 2021. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: nappali a szabadban.

A rovatban nem másról esik szó, mint a szabadban töltött órákról, és arról, hogyan is tudjuk dizájnossá tenni ezeket az időszakokat. Az 5 oldalon írok burkolatokról, stílusokról, színterápiáról, hősugárzókról, párásítókról, árnyékolókról, egészséges életmódról, és láthatunk 3 kültéri nappalit és 3 kültéri étkezőt is.

TOP 5 TREND

  • Bár a műfű most őrült tempóban elkezdett „szaporodni”,  de ha egy mód van rá, mi ezt csak olyan helyekre tegyük, ahol nincs másra lehetőség! Egy kutya kennelben könnyebb tisztaságot tartani, ha műfüvet teszünk le. Illetve egy gyerekjátszón is praktikus, mert tompítja az esést. De a műfű műanyag, és mint ilyen 10-12 év alatt elhasználódik, eltávolítása pedig költséges, és a ragasztó miatt újrahasznosítani sem lehet!
  • A teraszainkra érdemes a napernyőkön, árnyékolókon kívül hősugárzókat, illetve párásítókat is telepíteni. Ezek akár a barkácsáruházakban is elérhetőek, tehát már nem képezik a luxus tárgyát!
  • Az újrahasznosítás természetesen továbbra is menő, tehát ha saját kezűleg kívánunk párnákat varrni az általunk összerakott kültéri bútorokra, akkor csináljuk bátran. Élvezzük duplán a jól megérdemelt pihenést!
  • A kültéri trendekben divatos a trópusi trend, a függesztett szék vagy kanapé, a felnagyított beltéri játék, mint például a jenga vagy a darts. Továbbá a melegfényű fényfüzér, a rakásolható bútor és a 30 perc alatt száradó párna.
  • A pandémia óta újra divat a kertészkedés, és a saját termések fogyasztása! Eleinte bár nem valószínű, hogy olcsóbban kijövünk, mintha az áruházban vásárolnánk, de idővel belejöhetünk. Higgyük el, ízleni is jobban fog az általunk termesztett növény!

Kellemes olvasgatást! 🙂

Nappali a szabadban

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban