Blog

Fiatal hölgy lakása arannyal és zölddel

A fiatal hölgy lakása – amelynek alaprajzát és látványterveit most bemutatom -, lassan el is készül.
Hamarosan személyesen is megnézhetem és be is fotózhatom. 🙂
Most azonban maradjunk a tereknél és feladatnál, illetve a végeredménynél.
A lakás szépséges tulajdonosa egy szolid, elegáns, kényelmes, de otthonos fészket szeretett volna.
Hogy a kényelem maximális legyen, a bejárattól balra található konyhát áttettük a nappali-étkező terébe, a helyére gardróbot terveztünk be (ide került a mosógép is), melyből egy kis háztartási helyiség is nyílik. A wc és fürdő maradt az eredeti helyén, de a nagy méretű nappaliból leválasztottunk egy hálószobát egy savmart üveg tolóajtóval. Cserébe az étkező rész a konyha egyik szárára került át, ahol félmagas bárszékeken ülve lehet étkezni.
Az összes helyiség teljesen új ruhába bújt: megújult minden burkolat, a falak, mennyezetek, bútorok, csapok, szaniterek, világítótestek, na és az ajtók, szóval tényleg semmi sem utal a lakás korábbi állapotára.
A stílust tekintve nem a legújabb trendeket és a legdivatosabb cuccokat válogattuk össze, hanem sokkal inkább mindazon tárgyakat és színeket, amik egyesével szívet melengetőnek bizonyultak. Színek tekintetében pedig bézst, zöldet, aranyat és némi feketét használtunk egy leheletnyi fehérrel. A falakon itt-ott tapéta van, illetve képek dekorálják még a tereket, a padlón pedig tölgymintás fa-, vagy márványhatású lapburkolat van. A lábazatokat aranyra festettük, a mennyezet élén holker díszléc fut körbe, a fürdőbe pedig dzsungel mintás zuhanyüvegfal került.
A végeredmény egy elegáns, csajos, fiatalos lakás, amit nagyon szeret a tulajdonosa. 🙂

ALAPRAJZ

BEJÁRAT ÉS ELŐTÉR

FÜRDŐSZOBA

HÁLÓSZOBA

NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA

WC

GARDRÓB

Látványtervek: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban