Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. áprilisi számában – A stílusos nappali titka

Az A mi Otthonunk magazin 2021. áprilisi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a stílusos nappali titka.

A rovatból kiderül, hogy a stílusos nappali nagyvonalú, kényelmes, otthonos, ahol élmény minden együtt töltött perc. Olvashattok még a sötét és különleges falfelületekről, a formabontó dohányzóasztalokról és a szabálytalan alakú terekről, a kandallótrendekről, a színekről, és természetesen megtudhatjátok, mi a legmenőbb 5 divatirányzat a kortárs nappalikban.

TOP 5 TREND

  • Fontos változás az elmúlt évtizedek „egyterűsítési” trendje után, hogy a konyha ismét kezd leválni a közösségi térről, és külön helyiségben kap helyet, de természetesen az étkező és nappali közvetlen közelében.
  • A nappali szekrénysorok, és média fal kombók eltűnőben vannak, és pár lebegő polc vagy egy jelképes médiafal veszi át a helyüket, hiszen a műszaki „kütyük” száma egyre kevesebb és méretük is csökken. Helyüket poszter tapéta, tapéta, különleges falfestés, rendezett nyitott polc, és természetesen dekoráció veszi át.
  • A márvány a nappaliba is beköltözik padlóburkolat, asztallap, óriási méretű falburkoló lap vagy kandalló formájában.
  • A tükör a nappalinak szinte elmaradhatatlan kelléke lesz, ami a jól megtervezett világítás által nyújtott fénymennyiségre még egy lapáttal rátesz.
  • A bőrkanapék helyét egyre inkább a plüss és bársony kanapék veszik át, és általában elmondható, hogy a lakástextilek, puha, selymes vagy éppenséggel rusztikus vidékies stílusúra, tapintásúra váltanak.

Kellemes olvasgatást! 🙂

A stílusos nappali titka

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban