Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2021. márciusi számában – Szobahatás a fürdőben is

Az A mi Otthonunk magazin 2021. márciusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: szobahatás a fürdőben is.

Az összeállításban szó esik a trendszínekről, a semleges hatás és a szobahatás létrehozásának titkairól, a járható zuhanyokról, a fugamentességről, a trendi fémszínekről, a nyitott mosdókról és polcokról, illetve megtudhatjuk, mi mindennel fokozhatjuk kényelmünket.

TOP 5 TREND

  • Amennyiben van elég helyünk a fürdőszobában, érdemes plusz funkciókkal kiegészíteni, úgy mint például egy szépítő sarok pipereasztallal, székkel és mini hűtővel a természetes alapanyagú sminkeknek, és frissítőknek, de kerülhet ide fotel kisasztallal, állólámpával vagy relax ággyal, ha párunk velünk együtt szeretne lenni, olvasgatni, míg mi frissülünk és szépülünk.
  • A járható zuhanyok lassan teljesen átveszik a helyüket a zuhanykabinoknak, ahol van elegendő hely kialakításukhoz.
  • Az okos eszközök ugyan még nem leptél el a hazai piacot, de folyamatos fejlesztéseken mennek át, hogy fürdőszobáinkba is bekerülhessenek. Ami biztos, hogy az intelligens tükrök és a vezérelhető világítás rendszerek terjedőben vannak.
  • A fuga nélküli műgyanta és beton hatású felületek, valamint a vinylek is egyre gyakrabban lepik el a falak és padlók felületeit.
  • A különböző, főleg meleg színállású és fekete fémek is egyre gyakoribbak a fürdőkben, illetve a különleges anyagból készült mosdók és kádak is trendik.

Kellemes olvasgatást!  🙂

Szobahatás a fürdőben is

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban