Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. decemberi 2021. januári számában – Otthoni wellness, fürdőszoba, sport, egészség

Az A mi Otthonunk magazin 2020. decemberi – 2021. januári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: otthoni wellness, fürdőszoba, sport, egészség.

A rovatban szó esik a covid okozta változásokról, és olyan megoldásokról, melyekkel alkalmazkodhatunk hozzájuk. A rovatból kiderül, hogy az otthoni sport, a sporteszközökkel való dekorálás, a szauna, a biliárdasztal, az ízek, illatok, aromák, textúrák, és az életmódváltás mind-mind trendi sok más dologgal egyetemben. Tehát mentális egészségünk megőrzése érdekében, nem árt, ha kicsit átformáljuk otthoni pihenő tereinket, hogy azok igazán pihentetőek legyenek. Értve ez alatt a fürdőszobát, a gyerekszobát és a közösségi teret, na meg persze a wellness, hobbiszoba, sportszoba részt is, ha van olyanunk.

TOP 5 TREND

  • A fürdőszobákban egyre divatosabb a minimális csempe alkalmazása, és a padló vinyllel való burkolása. Amennyiben mégis csempét választunk, a fehér falat imitáló 20×20-as csempe töretlenül trendinek számít.
  • Ha kellően nagy családi házban élünk, és senkit sem zavarnak a sportolással járó hangok a környezetünkben, akár még saját mini kosár vagy squash pályát is betervezhetünk az egyik nagyszobába.
  • A finn szauna vagy infraszauna egyre több háztartásba kerül be. De vigyázzunk, csak akkor költsünk rá, ha biztosan tudjuk, hogy rendszeresen fogjuk használni, mert ezek egyike sem olcsó mulatság!
  • A fürdőszoba szoba hatására ráerősíthet egy nagyobbacska szőnyeg is, de arra vigyázzunk, hogy lehetőleg a kültéri termékek közül válasszunk!
  • A műgyanta vagy dekorbeton padló vizuálisan is vonzó, de fugamentessége miatt könnyebb is tisztántartani, illetve a beltéri sportolást is jobban bírja.

Kellemes olvasgatást! 🙂

Otthoni wellness, fürdőszoba, sport, egészség

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban