Blog

DRINK STATION – dizájner italbolt az Etele Plázában – FOTÓK

Az Etele Plázába tervezett különleges italokat árusító “üzletem”, azaz a DRINK STATION látványtervei már korábbi bejegyzésemben láthatóak voltak (bejegyzés a tervezési folyamattal és a látványtervekkel ITT). Ezúttal a megnyitás napján és a rá két hónappal készített képeimet láthatjátok, amikor is már felkerültek a projekt résztvevőinek matricái a hűtő oldalára. 🙂

Az üzlet az első emeleten található a mozgólépcső mellett. Bezárt állapotában így néz ki.

Kinyitva pedig így.

A projekt résztvevőinek logói a hűtő oldalán. Belsőépítészet – HNA design, DRINK STATION logó tervezése – designabc, puffok készítője – Sturdust Cottage, lámpák – Remi Art Lamps, krétarajz – krétaréka, asztalos – Baksa László, kivitelezés – INSER HOME.

Az üzlet képekben az óra járásával egyező irányban körbefordulva.

Fotófal a pláza legjobb eladójával:

Pár hangulatkép:

Képek a nyitás napjáról sok-sok érdeklődővel. A képekből az is kiderül, hogy a boltban könnyűszerrel elférnek kerekesszékkel, babakocsival, és hogy itt szívesen látnak mindenkit: öreget, fiatalt, és kutyulit is.

Végezetül pár közeli kép krétaréka krétarajzairól.

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban