Blog

DRINK STATION – dizájner italbolt az Etele Plázában – FOTÓK

Az Etele Plázába tervezett különleges italokat árusító „üzletem”, azaz a DRINK STATION látványtervei már korábbi bejegyzésemben láthatóak voltak (bejegyzés a tervezési folyamattal és a látványtervekkel ITT). Ezúttal a megnyitás napján és a rá két hónappal készített képeimet láthatjátok, amikor is már felkerültek a projekt résztvevőinek matricái a hűtő oldalára. 🙂

A DRINK STATION a 2022-es Év Boltja versenyen megmérettetett és a Szakboltok kategóriában első helyen végzett, ami óriási büszkeség és elismerés az egész csapatnak (kép forrása).

Ha Te is szeretnéd, hogy rangos versenyeken indulhasson az üzleted, és helyezést is szeretnél elérni, akkor bízz meg a tervezésével és álmodjuk meg együtt! ITT érsz el. 🙂

DRINK STATION, Etele Pláza

Az üzlet az első emeleten található a mozgólépcső mellett. Bezárt állapotában így néz ki.

Kinyitva pedig így.

A projekt résztvevőinek logói a hűtő oldalán. Belsőépítészet – HNA design, DRINK STATION logó tervezése – designabc, puffok készítője – Sturdust Cottage, lámpák – Remi Art Lamps, krétarajz – krétaréka, asztalos – Baksa László, kivitelezés – INSER HOME.

Az üzlet képekben az óra járásával egyező irányban körbefordulva.

Fotófal a pláza legjobb eladójával:

Pár hangulatkép:

Képek a nyitás napjáról sok-sok érdeklődővel. A képekből az is kiderül, hogy a boltban könnyűszerrel elférnek kerekesszékkel, babakocsival, és hogy itt szívesen látnak mindenkit: öreget, fiatalt, és kutyulit is.

Végezetül pár közeli kép krétaréka krétarajzairól.

DRINK STATION, Etele Pláza belsőépítészet és fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban