Blog

S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 2021

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei, az építkezés és lakásfelújítás előtt állók és a szakma képviselői számára. Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén egyedi bútortervek, festmények, szobrok, fényinstallációk, textilek, növénykompozíciók, illatok és hangok keltették életre idén is a belsőépítészek és stylistok által megálmodott tereket, hogy végtelen inspirációt nyújtsanak neked.
A kiállítás szinte minden standját lefotóztam idén is, köztük a hannabi standját, ahol a Locatellinek tervezett mintakollekciónkból Csontos Mónika mintáját választották belógatott, perforált fa installációnak. Nézegessétek meg a képeket, ha nem tudtatok kijutni! 🙂

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban