Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. novemberi számában – Átgondolt világítás

Az A mi Otthonunk magazin 2020. novemberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: átgondolt világítás.

A rovatban szó esik a világítás megtervezésének és dimmelhetőségnek, valamint az általános és helyi fénynek a fontosságáról, illetve arról, hogy már nem feltétlenül kell egy lámpacsaládot választani egy térbe. Láthatunk továbbá szóló függesztékes enteriőröket, természetes lámpaburákat, különleges kapcsolókat, egyszerre olcsó és menő megoldásokat. Végül olvashatunk arról is, hogy mik a legújabb trendszínek, anyagok és stílusok.

TOP 5 TREND

  • Divatos a stílusok és anyagok ötvözése, a természetes és mesterséges anyagok együttese, úgy mint a rattan, bambusz, fa, természetes alapanyagú textilek, a fém és az üveg.
  • A fémszínek tekintetében most a matt fekete és az arany a nyerő.
  • Az indusztriál, a rusztikus és a minimál stílusú lámpák között is elérhetőek a színváltós és dimmelhető változatok is!
  • A szabályozható kapcsolók mellett megjelentek a mobil, kézi szabályozóval működtethető lámpák is. Csak győzzük az otthonunkban szaporodó távkapcsolóinkat észben és kézben tartani!
  • A LED technológia megállíthatatlanul a jelen és a jövő világítási eszköze, immár csak arra kell törekedni, hogy jól találjuk el az arányokat és csökkentsük a fényszennyezést!

Kellemes olvasgatást! 🙂

Átgondolt világítás

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban