Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. októberi számában – Kortárs háló

Az A mi Otthonunk magazin 2020. októberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: kortárs háló.

A rovat nem szól másról, minthogy a koronavírus miatt több időt kell töltsünk otthonainkban, így egyre többet vagyunk a hálóinkban is, ezért a természetet növényekkel valamint organikus és naturális belsőépítészeti anyagokkal pótolhatjuk. Ugyanezen okból tehetjük személyes tárgyainkkal otthonosabbá ezt a helyiséget, főként korábbi utazásainkról hazahozott emlékekkel. Szó esik még a sötét falszínek divatjáról, bohókás megoldásokról, helytakarékos ötletekről és extra ágyakról. A TOP 5 TREND pedig szokás szerint elmondja, mik a legtrendibb elemek egy kortárs hálószobában.

TOP 5 TREND

  • Éjjeliszekrénynek használjunk kisasztalt, sámlit, széket, fatörzset, vagy bármilyen más, eredetileg nem éjjeliszekrénynek tervezett alkalmatosságot.
  • A megvilágítás nem kell erős legyen, de a takarításhoz szükséges általános világítást feltétlenül tervezzük be! Emellé tehetünk fali, vagy plafonról belógatott éjjeli lámpákat, és szüksége setén élfényeket, bútorokat, ágyat kiemelő ledcsíkokat a lebegő hatáshoz, de az álmennyezet, már nem feltétlenül divatos.
  • A falak lehetnek egyszínűek, de még mindig divatos a random, házilag készített, félbehagyott hatású festés, valamint falszínre festett mennyezet, és a festés előtti díszlécezés, illetve lambériázás, amivel klasszikusabb hatást kölcsönözhetünk a térnek.
  • Divatosak a tapétázott, illetve a tükrös felületek mind a falakon, mind a bútorokon.
  • A nagyon vastag fonálból, karral kötött takarók, párnák, puffok még mindig menőnek számítanak.

Kellemes olvasgatást! 🙂

Kortárs háló

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban