Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. szeptemberi számában – A pótolhatatlan nappali

Az A mi Otthonunk magazin 2020. szeptemberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a pótolhatatlan nappali.

A rovatban láthatunk számos színes, drámai nappalit, egyszínű és mintás falakkal, majd ezek ellenpólusaként visszafogott, monokróm, világos színvilágúakat is. Ezen kívül szó esik még a kandallókról, a bársonyról, a sötét mennyezetről, a fa falpanelekről. Továbbá a nappali világítási és burkolat trendjeiről, a rusztikus elemek bájáról és a most divatos rattanról is.

TOP 5 TREND

  • A bársony a luxus és a kényelem tökéletes keveréke. A térnek eleganciát és frissességet kölcsönöz.
  • A sötétre festett mennyezet, a sötét, tört falszínek, a mintás tapéta, illetve a falszínre festett mennyezet, ajtó, ablak, spaletta és lábazat egyaránt trendinek számítanak.
  • A burkolat egyre többször végig vonul egy-egy szinten, így tehát ugyanazt a burkolatot kapja a nappali is, mint a konyha vagy a vizes helyiségek,
  • A fa falpanelek, az osztott ajtólapok és spaletták, a rozetták, díszlécek és ornamentikák továbbra is divatosnak számítanak a mennyezeteinken és falainkon.
  • A csillár szerepét átveheti a több kisebb mennyezeti fénytest, mely falikarokkal és állólámpákkal egészül ki. Illetve az általános, a helyi és a kiegészítő fények szabályozhatósága teszi lehetővé, hogy minden napszakban és hangulatban jól érezzük magunkat a központi életterünkben.

Kellemes olvasgatást! 🙂

A pótolhatatlan nappali

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban