Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. július-augusztusi számában – Új dimenziók a fürdőszobában

Az A mi Otthonunk magazin 2020. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: új dimenziók a fürdőszobában.

A rovatban szó esik a nem hagyományos szeparálási lehetőségekről (beltéri osztott üvegablak, OSB pengefal…), a mindent beborító márványról, a luxushatást eredményező megoldásokról.
A kastélyhatás eléréséhez szükséges fogásokról szebbnél szebb képeken inspirálódhattok.
Ezeken kívül írok még a természetes fény jótékony hatásairól, a különleges fémszínekről, illetve a mosdó- és csap divatirányzatairól is.
És természetesen a top 5 trend sem maradhatott ki az összeállításból.

TOP 5 TREND

  • A fürdőszobákban terjedőben vannak a pasztellszínek, az egyre nagyobb felületen festett falak, és a boltívek, a különleges áttörések az egyes funkciók leválasztásánál.
  • A 20×20-as fehér csempe és a terazzo burkolat továbbra is hódít, de a lambéria, a falpanel és a tapéta is terjedőben van a vizes helyiségekben. Természetesen ehhez megfelelő szellőztető rendszer szükségeltetik.
  • A kényelmünket szolgáló, kádba tehető fa tálcák, a fa hokedlik, sámlik, a fa létrák, fapolcok is mind-mind általános kiegészítőkké kezdenek válni.
  • A beton a falon, a földön, a mosdóban, a bútorok frontjain egyaránt divatos. A fa vagy fautánzatú anyagok is megjelenhetnek az összes felületen, mint ahogy korábban már ez a márványról is elhangzott.
  • A szabadon álló kád, a látszó dizájn szifon manapság már éppoly általános jelenség egy fürdőszobában, mint az egyre terjedő okos megoldások. Ilyenek az intelligens zuhanyzó és tükör, vízálló hangszóró rendszer, tv, minibár, hűtő, USB csatlakozó és a többi.

Kellemes olvasgatást! 🙂

Új dimenziók a fürdőszobában

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban