Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. júniusi számában – Engedjük be a fényt!

Az A mi Otthonunk magazin 2020. júniusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: engedjük be a fényt!

A rovatban szó esik üvegfalakról, üvegfödémekről, homlokzati nyílászárókról és azok külső-belső árnyékolásáról, különleges tetőtéri ablakokról és fényalagutakról, erkéllyé alakítható külső nyílászárókról, és a TOP 5 TREND-ben a beltéri spalettákról, üvegfóliákról és átlagostól eltérő árnyékolási módozatokról.

TOP 5 TREND

  • A beltéri üvegfalakat, térelválasztókat nem csak fekete keretekkel, osztásokkal képzelhetjük el. Sőt, igazán osztásokra sincs feltétlenül szükség! Az üveg betétet pedig mintázhatjuk, színezhetjük vagy cserélhetjük sima vagy bordázott plexire is, így érdekessé, izgalmassá, némileg szeparáltabbá válik a tér.
  • A fényalagutak nappali világosságot varázsolnak a térbe, és nem kell megijednünk attól, hogy sötétedés után vakoskodni fogunk. Ezekbe ugyanis fényforrás is integrálható, így egyszerű lámpaként is funkcionálnak.
  • Amennyiben eltérő formájú, díszítettségű ablakaink vannak, abban az esetben érdekes megoldás lehet, hogy az egyszerűbb nyílászárókra teszünk függönyt, míg a különlegesebbekre nem, így azok saját pompájukban díszíthetik a teret.
  • Az üvegfelületek fóliázása is egyre hatékonyabb. Egyre jobb az UV-szűrési és a hővisszaverési képességük az új generációs védőfóliáknak.
  • Igazán különleges látványt eredményez, ha az ablakokra függönyt és spalettát is teszünk.

Kellemes olvasgatást! 🙂

Engedjük be a fényt!

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához ITT, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül ITT.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban