Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2020. februári számában – Fessük át!

Az A mi Otthonunk magazin 2020. februári számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: fessük át!

A rovat alappillére a DIY, azaz a saját kezűleg készített otthonszépítési tevékenység.
A rovat számtalan példát sorakoztat fel arra, hogyan is érdemes átfesteni kisebb és nagyobb tárgyakat, bútorokat, padló- és falfelületeket.
A szakértésből kiderül az is, hogy milyen szobának örülnek a gyerekek, illetve, hogy gyakorlatilag bármilyen alapanyagra kapható olyan festék, amivel feldobhatjuk meglévő bútorainkat, tárgyainkat.
A festési munkálatokba belevonhatjuk akár az egész családot is, hiszen nagyon jó móka a közös festés, és nem mellesleg költséghatékony is a házilag felújított, felfrissített, személyre szabott otthon.

TOP 5 TREND

  • A krétafestékkel ellátott falak évek óta divatosak, és mostanra már tucatnyi színből választhatunk. A mágnesfal is menő még mindig, de az extra egészségesség jegyében most már itt vannak a tejfestékek is!
  • Saját és gyermekeink alkotásait, festményeit dekortapasszal is feltehetjük a falra, nem kell feltétlenül keretbe tenni azokat.
  • Trendinek számít, ha sávokat jelölünk ki festékkel a falakon, bútorokon. Egy ilyen színsáv futhat vízszintesen, keresztül a falakon, bútorokon, dekorációkon, de akár függőlegesen is.
  • Egy festékszóróval lefújt élethű stílusban készült műalkotás vagy repró is igen trendinek számít.
  • A csempe felújítása átfestéssel, mintázással szintén egyre nagyobb teret hódít a felújítások során, illetve a fuga frissítése is fugafestékkel, fugafilccel.

Kellemes olvasgatást! :-)

FESSÜK ÁT!

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban