Blog

Nappali és étkező terve szálloda hangulatban

Egy régi kedves ügyfelünk kért meg rá minket még a tavalyi évben, hogy tervezzük át a családi házuk közösségi terét.
A cserépkályhát adottságként kellett kezeljük, de minden mást megváltoztathattunk a térben. Így történt, hogy megváltozott a lépcső, a korlát, a padlóburkolat, a falak, a fénytestek, a bútorok és a dekorációk, egyszóval minden.
A tér színezéséhez a cserépkályha zöldje szolgáltatta az alapot. A betervezett zöld szín különböző árnyalatait szépen kiemelik a semleges fehérek, szürkék és faszínek. A tölgy padló divatos francia halszálka mintában került lerakásra, a bútorok pedig diófurnérral és márvány fedlappal készültek. A falakra néhol tapéta került, mely részek kellemes hátteret nyújtanak a nappali polcainak, illetve a teraszajtó lámpáinak. A mennyezeten mutatós holker díszléc fut körben élfénnyel, ami a nappali felett világító, fényerő szabályozható mennyezetben csúcsosodik ki. A nappali térben található projektor, vászon és hangtechnika is, az étkezőben és nappali térben pedig egy-egy vitrin van, tele a család által gyűjtött kedves tárgyakkal. A lépcső sem úszta meg az átalakítást. Új burkolatot kapott és egyedileg tervezett, sárgaréz korláttal egészült ki.
A térbe helyezett aranyak, art deco utánérzésű világítótestek és olasz stílusú bútorok egyaránt a luxus érzetét keltik a mindennapokban, így a családnak mindig, amikor otthon tartózkodik, olyan érzése van, mintha nyaralna. Ez különösen jól jön ilyenkor, világjárvány idején. 🙂
A látványtervekért és az együttműködésért külön köszönet Csontos Mónikának!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban