Blog

SLATEROCK – ultravékony kőburkolat

Slaterock, azaz ultravékony kőburkolat, amellyel kidekorálhatjuk otthonunkat. :-)

Természetes kőből modern burkolat

Hajlítható ultravékony palakő burkolat

A Slaterock által forgalmazott kőfurnér lemez a természetes palakő és a modern technológia ötvözésének a terméke. Ez a design burkolat a palatömb rétegeinek szétválasztásával jön létre, melyet üvegszálas műgyanta hátlappal erősítenek meg.  Ennek köszönhetően kiszélesedik a felhasználási terület. Ez a technológiai megoldás lehetővé teszi, hogy a kőfurnér hajlékony, rugalmas legyen, továbbá a nagyméretű tábláknak köszönhetően meggyorsítja és költséghatékonnyá teszi a kivitelezést.

A cég fő terméke a Slaterock Slatestone néven forgalomban lévő kőfurnér. Normál, azaz 61x122cm és nagyméretű, tehát 122x244cm táblákban is kapható. 1,5-1,7 mm vastagságának és maximum 1,7 kg/nm2 súlyának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható és tárolható. A 24 féle palakő mintázaton kívül elérhető még homokkő és mészkő furnér lemez is a cég választékában.

A kőfurnér tulajdonságainak köszönhetően meglepően gyors burkolást tesz lehetővé. A lapok oldalai tökéletesen illeszkednek, ezért szorosan, de fugával is felrakható. A burkolás során nincs szükségünk drága szerszámokra. Flex-koronggal  illetve sűrű fogazatú körfűrésszel vágható, fúrható. Használható kültéren, beltéren, íves felületen, vizes helyiségekben és meleg felületen egyaránt!

Misztikus fényhatás

A Slaterok Hungary kft. másik design terméke az átvilágítható kő. A Translucent áttetsző kőfurnér a Slatetonehoz hasonló technikával készül, azonban itt az áttetsző műgyanta hátlapot kap a palakő, melynek köszönhetően a lap mögött elhelyezett fényforrás gyönyörűen kihozza a természetes pala mintázatát.

Amennyiben a HNA DESIGN kóddal jelentkeztek be a forgalmazónál, abban az esetben 5% kedvezményt kaptok! :-)

További Slaterock ultravékony kőburkolat információért lépj kapcsolatba a forgalmazóval:
www.slaterock.hu
Bemutatóterem: 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Telefon: +36 70 433 3919
Email: info@slaterock.hu

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban