Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. december 2020. januári számában – feltöltődés otthon

Az A mi Otthonunk magazin 2019. december és 2020. januári duplaszámában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: feltöltődés otthon.

Ez nem takar mást, mint például a nyugtató és tisztító hatású otthoni wellness megoldásokat, a közérzetjavító otthoni edzést, a könyvtárszobákat, a hangszereket, a játékszobákat, az otthoni ücsörgő és kuckózó sarkokat, szegleteket, ülőfülkéket, illetve a pihentető szállodahatást. A TOP 5 TREND pedig a házimoziról, gyertyákról, kandallókról, vendéglátásról és meglepő módon a mosogatásról szól.

TOP 5 TREND

  • Magasabb költségvetésű lakásokban, házakban egyértelműen hozzájárul az otthoni kikapcsolódáshoz egy jól megtervezett házimozi szoba, de hely hiányában egy fehér fal vagy vászon és egy projektor is jó szolgálatot tehet.
  • Az otthoni lazításnak másik ragyogó módja a gyertyák, mécsesek gyújtása. Egy kellemes habfürdőzés során például fürdősóval, fürdőolajjal körítve kimondottan jót tesz mindenkinek a lángok lobogása.
  • A hagyományos, a bioetanol vagy az elektromos kandalló is nagyban hozzájárul a nyugodt relaxáláshoz.
  • Amennyiben a társaság és a vendéglátás tölt fel minket, akkor hívjuk át rokonainkat, barátainkat, főzzünk nekik egy jót, szórakoztassuk őket. Ha ezzel ellentétben pont a magányt preferáljuk, akkor a jóga, meditáció, „énidő” javasolt.
  • Végül meglepő, de a legújabb kutatások szerint trendi a mosogatás. Az ismétlődő mozdulatok ugyanis nyugtatják az idegeket, egyfajta éber álomba ringatják a szervezetünket. Aki ennek ellenére sem szeretne így relaxálni, annak a kézimunkázást vagy a hajfésülést ajánlják.

Kellemes olvasgatást a rovathoz! :-)

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban.

Feltöltődés otthon

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. december-2020. januári számában, feltöltődés otthon témában, a Fókusz rovatban.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban