Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. novemberi számában – otthonunk fényei

Az A mi Otthonunk magazin 2019. novemberi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatomban a téma: az otthonunk fényei.

Az összeállításban szó esik az általános és a helyi fényekről, a falikarok és a függesztett világítások módozatairól, illetve a kültéri világításról. Ezen kívül írok még a hangulatfényekről, a fényerőszabályozásról, valamint a szekrényvilágításról, a fénycsövekről, világító feliratokról. De természetesen ebből az összeállításból sem maradhatott ki a TOP 5 TREND.

TOP 5 TREND

  • Továbbra is dívik az egyszerre elegáns és laza ipari stílusú, fémes hatású lámpák trendje, de a minimalista, a vintage és a bohém stílus továbbra is hódít.
  • A világítórendszerek segítségével, a különálló elemek sorolásával mi magunk is megtervezhetjük azt a fajta elrendezést, ami a legideálisabb a hely „felöltöztetése” és bevilágítása szempontjából.
  • A nagy méretű burák, a szobrászati igényességgel kidolgozott formák, a természetes alapanyagok (például uszadékfa, rattan, márvány), illetve a különböző stílusok keverése mind-mind divatosnak számít 2019-ben,.
  • Egyre elterjedtebbek a LED-panelek és a vezérelhető világítótestek.
  • A fényes felületeket most a matt felületek váltják fel. A fémes színek továbbra is divatosak (a sárgaréz az új króm). A legdivatosabb azonban a környezetbarát fényforrás használata!

Kellemes olvasgatást! :-)

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.

Otthonunk fényei

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. novemberi számában, otthonunk fényei, azaz világítás témában, a Fókusz rovatban.kkk

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban