Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. szeptemberi számában – nyerjünk négyzetmétereket!

Az A mi Otthonunk magazin 2019. szeptemberi számában megjelent Fókusz rovatom címe: nyerjünk négyzetmétereket.

A cikkből kiderül, hogy az apró lakások, a ferde tetőtéri falak mindig kihívás elé állítják lakóit, de ilyenkor sem kell megijedni, mert ügyes praktikákkal minden térből ki lehet hozni a kívánt maximumot! Arról is olvashattok, hogy ha nincs lehetőségünk fallal szeparálni egyes helyiségeket, akkor alkalmazhatunk függönyt, paravánt, perforált lemezt, hálót, dobogót vagy térelválasztó bútort. Szó esik még a mikrolakásokról, a kis alapterületű, de magas életterekről, praktikus bútorokról és a közlekedők és lépcsőházak plusz funkcióiról. Végül pedig a szokásos TOP 5 TREND pontjaiból tudhatjátok meg, mik a menő megoldások a témában.

TOP 5 TREND

  • Kisméretű étkezőkben, ahol gondot okoz a székek húzogatása és a fal védelme, tökéletes megoldás az ülőpad betervezése.
  • Amennyiben nincs külön tárolónk vagy lépcső alatti pakolónk, abban az esetben a biciklit dekoratívan, falon vagy szekrényben, akár megvilágítva is tudjuk tárolni, így kovácsolva a hátrányból előnyt.
  • A lépcső nem csak közlekedési célokat szolgálhat, hanem remek pakolási lehetőséget is biztosíthat ügyes tervezés esetén.
  • Ha a nyílászárók és a belmagasság megengedik, frissíthetjük a burkolatot egy nap alatt a meglévő burkolatra történő ráburkolással. Dobogó létrehozásával a különböző csöveket is elrejthetjük, így pár nap alatt rombolás és bontás nélkül élvezhetjük az „új” otthonunkat.
  • A teljes falat vagy falszakaszokat beborító tükröknél semmi sem tágítja jobban a teret és növeli a térérzetet, de a magasfényű frontok vagy a fémes felületek szintén hozzájárulnak a fény szórásához, ezáltal a tér növeléséhez.

Kellemes olvasgatást! :-)

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban.

Nyerjünk négyzetmétereket

Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban. Szakértés az A mi Otthonunk lakberendezési magazin 2019. szeptemberi számában, nyerjünk négyzetmétereket témában, a Fókusz rovatban.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban